Sirac.hr Općina Sirač
Dobrodošli na naš forum!
 
 FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Forum Općine Sirač
Forum Općine Sirač - Registracija

Poštovanje, da bi se mogao/la registrirati, moraš se slagati s uvjetima pod kojima radi/funkcionira ovaj forum, a koji su navedeni u tekstu ispod.

Sve poruke na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora tih poruka; sukladno čemu administratori, moderatori i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma [u daljnjem tekstu: Admini] ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih poruka [naravno, osim vlastitih].

Admini će u najkraćem mogućem roku izbrisati poruke uvredljivog/nepoćudnog/nedopuštenog sadržaja, no, treba imati na umu da je gotovo nemoguće pogledati svaku poruku što će reći da postoji mogućnost da neka od poruka takvog sadržaja ne bude izbrisan [stoga se ne ustručavaj obavijestiti Admine o postojanju istog/ih].

Slanje uvredljivih, bestidnih, vulgarnih, klevetničkih, punih mržnje, prijetećih, seksualno orijentiranih sadržaja kao i bilo kojih drugih sadržaja koji krše zakon(e) nije dozvoljeno. Činjenje nedozvoljenog uzrokuje trenutno i trajno isključivanje osobe [činitelja] s ovog foruma kao i obavijest provideru osobe [činitelja/ice] o učinjenom. Admini/ce imaju pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/poruke s nedozvoljenim sadržajem.

Svi podaci, upisani prilikom Registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid ikojoj osobi [osim tebi, Admina i onih-ako/što/kako podliježe zakonu]. Admini ne mogu i neće biti odgovorni ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do uvida u otkrivanja podataka.

Forum koristi tzv. cookies [kolačiće] za spremanje podataka na računalo kojim pregledavaš sadržaj foruma. Kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i služe samo i isključivo za bolji rad foruma. Tvoja e-mail adresa služi samo za Registraciju, te obavijesti vezane uz tvoj korisnički račun.

Klikom na "Slažem se..." potvrđuješ da se slažeš sa svim gore navedenim kao i da ćeš se istog pridržavati.

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
HR (Cro) by Ančica Sečan