OPĆINA SIRAČ

sirac.hr

Stomatološka ambulanta u Siraču postoji dugi niz godina, ali se nažalost ne može reći da ima tradiciju zbog povremenih prekida rada.

Danas je Stomatološka ambulanta opremljena suvremenom opremom tako da se mogu obavljati svi suvremeni zahvati iz domene "opće" stomatologije. U ambulanti je zaposlen tim u kojem rade Antonio Pavlović, dr. stom. i medicinska sestra Vesna Plažanin. Tim je mlad i pun entuzijazma što uz suvremenu opremu i kvalitetne materijale koji se koriste, jamči vrhunsku stomatološku skrb za Sirčane, ali i za stanovnike okolnih mjesta.


(Broj pregleda: 1141)

Novosti i događanja

Dan Općine Sirač 2018. 31.05.2018

Dan Općine Sirač obilježen je svečanom sjednicom Općinskog vijeća te odavanjem počasti braniteljima polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika u Parku branitelja. Održan je i 3. Gastro susret nacionalnih manjina...

Dan Općine Sirač 2017. 01.06.2017

Dan Općine Sirač obilježila je svečana sjednica općinskog vijeća koju su uveličali brojni gosti. Programske cjeline kojima se naglasila važnost ovog dana organizirane su u Parku branitelja odavanjem počasti braniteljima i stradalima u Domovinskom ratu.

Dani Općine Sirač 2016. 31.05.2016

Dani Općine Sirač 2016. počeli su priredbom učenika u holu škole, a nastavili se uz gastro ponudu nacionalnih manjina, vatrogasnu vježbu te svečanu sjednicu Općinskog Vijeća i svečanu koncelebriranu misu u župnoj crkvi.

Dani Općine Sirač 2015. 28.05.2015

Općina Sirač obilježila je svoj Dan. Analizirano je tom prilikom što se može, a što treba napraviti. Prenosimo iskustava s kojima se svakodnevno susreće načelnik Branimir Miler. U općini je sve izraženiji nesrazmjer između prihoda...

Gospodarstvo 25.01.2015